Prejudicis biològics (Diada 2008)

Com cada any, per la Diada de l'11 de setembre, l'associació Edip Rei ha repartit un full per tal de "despertar" els nostres polítics.

El full és dur, però el nostre ànim és de col·laboració amb tots els polítics o partits, associacions, etc. que vulguin actuar en el sentit de respectar i fer respectar els drets dels ciutadans.

Tots aquells que vulguin col·laborar, o demanar explicacions, informació, etc., es poden posar en contacte amb nosaltres. EdipRei@suport.org . Edip Rei, ap. de corr. 99064/ 08080 Barcelona.

Una societat malalta

Sabem que la nostra societat està malalta i que els nostres dirigents, i tots nosaltres, tenim davant nostre una tasca molt difícil i molt urgent. A causa d'aquesta urgència, els nostres documents poden semblar desconsiderats, especialment amb els polítics. Però el nostre ànim no és atacar-los a ells, sinó DEFENSAR EL NOSTRE POBLE, que necessita amb urgència que es despertin.

Per aquesta raó, tenen tota la nostra amistat i col·laboració, malgrat la duresa de les nostres crítiques.

Matisacions:

També som conscients que els nostres escrits necessiten moltes matisacions. Les comparacions són odioses, però són expressives. El nostre heroi, Edip, va ser també el més gran criminal del seu temps. Però també EL MILLOR DELS HOMES, EL QUE SALVÀ TANTES VIDES...

No complir amb el nostre deure pot ser desastrós pel nostre poble, i per a la Humanitat sencera. En canvi, complir pot transformar-nos en el millor dels homes, en el més gran benefactor de tots els temps.

No hem de menystenir-nos, ni menystenir els altres. Menystenen els nostres dirigents aquells que els han deixat per inútils, aquells que ja no els diuen res, no els que som durs amb ells, ja que, encara que pensem que és necessària aquesta duresa, TENIM ESPERANÇA AMB ELLS, CREIEM QUE, COM EDIP, ENCARA PODEN SER ELS MÉS GRANS HEROIS DE TOTS ELS TEMPS.

Tampoc ens menystenim nosaltres mateixos, creient que no podem fer-hi res. En aquest sentit, els errors de menytenir els altres i el de menystenir-nos nosaltres mateixos són un mateix error. És necessària la confiança fins i tot en mig de la més inexplicable i vergonyosa caiguda.

Aquí tenim, doncs, el document repartit, passat a html i amb algunes imatges i links de més.